Nyitvatartás:
H - P:    6:30-22:00
SZ - V:  8:00-20:00

Csepel, II.Rákóczi F. út 107-115.                          D épület

 +36 (30) 346 2937
 fitness21@gmail.hu
all_you_can_move_sportpass.jpg
crossfit_csapat.jpg
pilates.jpg

Amix

Szolárium

Géptípus: Álló Szolárium / Solar Cabin XL 60

A szolárium jótékony hatása

A szolárium jótékony hatásai között említhetjük például a csontok és izmok felépítéséhez fontos D-vitamin termelodését, az immunrendszerre való pozitív hatást és a jó közérzetet.
Nem szabad azonban elfeledkeznünk azokról az elovigyázatossági szabályokról, amelyek az nem szakszeru használat káros eredményeit hivatottak megelozni.

Hektika, stressz és rohanás üldöz minket a korszellem. Mintha az élet nem lenne amúgy is eléggé izgalmas. Éppen ezért még fontosabb, hogy időt szánjunk magunkra, és egész egyszerűen kapcsolódjunk ki. Egy kiadós napfürdő valósággal csodákra képes. Ennek ellenére nem kell a kikapcsolódást jelentő nyári élményről és a jótét barnaságról sem lemondani. Bármilyen időjárás esetén, mindegy milyen napon.

A modern szolárium mind a magán- mind a közösségi használatra is alkalmas. Otthon, szállodában, kozmetikai szalonokban, fitness- vagy szoláriumstúdiókban mindenütt otthon van. A készülék mindenféle kihívásnak képes megfelelni, természetesen minden egyes szoláriumcső megfelel a legújabb normáknak a bőr kíméletes barnulása érdekében.