Nyitvatartás:
H - P:    6:30-22:00
SZ - V:  8:00-20:00

Csepel, II.Rákóczi F. út 107-115.                          D épület

 +36 (30) 346 2937
 fitness21@gmail.hu
all_you_can_move_sportpass.jpg
horvath_gergely.jpg
pilates.jpg

Amix

Recepció és Protein-bár

Recepció
Itt érdeklődhetsz a klub nyújtotta szolgáltatásokról, árakról, tagsági lehetőségekről. A klubok többsége kínál napi belépőt, ami arra jó, hogy kipróbáld a helyet, eldöntsd, tetszik-e a légkör, megfelel-e a terem az igényeidnek (tisztaság, személyzet kedvessége, géppark stb.). A különböző hosszabb időszakokra szóló bérleteket is itt válthatod meg. Kérheted a recepcióst, hogy vezessen körbe, mutassa be a termet, öltözőket. A recepción fogod megkapni az öltözőszekrényed kulcsát -esetleg törölközőt - is.

Protein-bár
Modern és rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut odafigyelni az egészséges, helyes, kiegyensúlyozott táplálkozásra. Az étrendkiegészí­tők olyan élelmiszerek, melyekkel kényelmesen pótolhatjuk az elmulasztott vitaminok, fehérjék és más hasznos anyagok bevitelét. A legkülönfélébb növényi kivonatok alternatí­vát jelentenek a mesterséges gyógyszerek használatának csökkentésére betegségek és különféle mindennapi problémák kezelésében. A sportolók számára nem csak a teljeí­tmény, hanem a megnövekedett tápanyagigény pótolsa is csak étrendkiegészítők fogyasztásával lehetséges.

A megfelelő italválasztáshoz fontos tudnunk, hogy alapvetően nincs tömegnövelő, illetve fogyasztó turmix. Helyesebben tesszük, ha inkább testalkat és elérendő cél szerint kategorizálunk.