Nyitvatartás:
H - P:    6:30-22:00
SZ - V:  8:00-20:00

Csepel, II.Rákóczi F. út 107-115.                          D épület

 +36 (30) 346 2937
 fitness21@gmail.hu
all_you_can_move_sportpass.jpg
horvath_gergely.jpg
alakformalo.jpg

Amix

Az arányos test tökéletességének igénye

Minden testépítőnek megvan a kedvenc gyakorlata. Ha megfosztanák ettől, az olyan volna, mintha a megszállottan tekergetett bűvös kockát csavarnák ki a kezéből. Tudod, hogy van, ez a gyakorlat, amely kényelmes számodra, természetes és megszokott, sőt szinte bizalmas viszonyban vagy vele, mint egy családtaggal. Misztikummá vált az idők során, és ez megnyugvást, önbizalmat ad. Elválaszthatatlanul hozzád tartozik, szociális pozíciódat jelenti az edzőtermi közösségben. Talán egy testépítő magazinból lested el, vagy egy menő sráctól, itt a teremben. De az is lehet, hogy te kreáltad, és fantasztikusan jónak találod.

Az igazság az, hogy csak bizonyos gyakorlatokat szeretsz. És általában pont azokat, amelyek azonnali eredményt hoznak, látványosak, erős vagy benne. Ami azt illeti, az az elképzelés, miszerint a kedvenc gyakorlataid jobbak, mint a többi, tévedés, és felboríthatja a kellő egyensúlyt.

Most ahelyett, hogy lebeszélnélek a "bűvös kocka" iránti olthatatlan vonzalmadról, engedd meg, hogy néhány tanácsot adjak, ami hasznos lehet számodra. Ne félj, megtarthatod a kedvenc játékodat (nem élném túl, ha e miatt frusztrálódnál), ezzel együtt azonban lehetőséged nyílik alkalmazni, olyan igazi, kipróbált módszereket, amelyek segítségével kiemelkedő eredményeket érhetsz el a maximális arányosság megvalósításának terén. Mert ugye jól tudjuk, hogy erről szól az egész testépítés.